TECHNOLOGICKÝ PARK BRNO

Řešený prostor se nachází v hlavní budově, která je spolu s přilehlým vybudovaným jezerem součástí administrativního komplexu v Brně.

Architektura a charakteristická barevnost budovy se propisují do interiéru, jenž je řešen ve světlých tónech s důrazem na barevný akcent například v podobě skleněných obkladů.

Dominantou haly je zelená stěna z živých rostlin.

Krásnou přírodu, která je kolem administrativního centra, jsme tak promítli i do velkorysého vstupního prostoru.

Obrázek2

Pokud je návrh osvětlení nedílnou součástí projektu interiéru, lze navrhnout osvětlovací tělesa efektivně vzhledem k zamýšlenému pojetí interiéru.

Obrázek4

Jednací místnost s názvem Amoeba jsme „obalili“ zatemňovacím závěsem neutrální barvy, dynamiky prostoru jsme docílili výběrem koberce a jeho barevností.

Jednací křesla a skládací stoly jsme naopak volili v barvě černá a bílá, prvky jsou stohovatelné a umožňují firmě prostor užívat variabilně.

Obrázek5

Neutrální barevnost založená především na strukturách povrchů je hlavním motivem foyer před Amoebou

Obrázek6

Díky střešní zahradě, která jednací místnost ve tvaru améby obklopuje, navyšuje prostor svou atraktivitu.

Uživatel tak může vést jednání v interiéru či na terase.

Takovýto unikátní prostor jako Amoeba slouží k různým účelům, třeba i k pronájmům pro prezentace nebo firemní party. 

Loading...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím