LIFOCOLOR

Nové prostory pro firmu Lifocolor jsme uspořádali do tří celků – administrativa, laboratoře a dílny.

Záměrem našich designerů bylo navržený styl promítnout ve všech prostorách.

Důraz byl kladen na čisté a zdravé prostředí, s jasně definovaným autorským interiérem právě pro tuto společnost.

Celková zastavěná plocha byla 4 100 m2, z toho administrativa 1 100 m2.

Vìrobn¡ are l LIFOCOLOR - 001 vstupn¡ hala s recepc¡

Hravé logo firmy jsme zakomponovali do celkového konceptu interiéru a také do informačního systému.

Prostupuje společnými prostory administrativní části v barvě i ve své abstrahované formě.

Vìrobn¡ are l LIFOCOLOR - 006 spoleŸn‚ prostory v 2. patýe administrativy

Uměleckým dílem se může stát přirozené i umělé osvětlení, které je zde efektivně uživatelsky navrženo a které považujeme za důležitou součást návrhu. 

Vìrobn¡ are l LIFOCOLOR - 003 interi‚r j¡delny

Denní místnost navazuje na vstupní prostory.

Zvolený variabilní mobiliář svým uspořádáním promění místnost na jídelnu i školící místnost.

Vìrobn¡ are l LIFOCOLOR - 007 zasedac¡ m¡stnost v administrativØ

V interiéru jednací místnosti jsme používali převážně světlé barvy v kombinaci se svěžími odstíny barvy zelené.

Loading...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím